Tutustu ainakin näihin Hifi-messuilla!

Hifi-messuille on tulossa useita ennennäkemättömiä uutuuksia, toisen toistaan upeampia kokonaisuuksia, järeitä subbareita, seinään sulautuvia kaiutinjärjestelmiä, vinyylisoittimia, monihuonejärjestelmiä ja tarkkaakin tarkempaa kuvantoistoa.

Ensimmäistä kertaa Suomessa nähdään saksalaisen MBL:n 406.000 euron highend-laitteisto MBL X-Tremes. Tämä on nähtävä ja koettava!

Katso alta muut bongaukset messuilta.

X-Tremes kaiutinjärjestelmä

Messujen ykkösnähtävyys on eittämättä saksalaisen MBL:n järeistä järein X-Tremes kaiutinjärjestelmä oheislaitteineen. Tämän Suomessa ensimmäistä kertaa esillä olevan laitteiston kokonaishinta on noin 406 000 euroa. Tämä on koettava vaikka ei hifistä välittäisi pätkääkään!


Ei messuja ilman kuulokkeita

Kuulokekuuntelun suosio vain kasvaa. Eikä ihme, sillä kuuntelunautinto on huippukuulokeilla aivan omaa luokkaansa. Toki erilaista – paljon intiimimpää ja detaljeiltaan tarkempaa kuin kaiuttimilla.

Messuilla kuunneltavana kymmeniä merkkejä ja malleja satasesta aina tuhansiin euroihin. Ja tottakai myös kuulokevahvistimia.

Voit testata esimerkiksi Focalin Elear-, Clear- ja Utopia-mallit, sekä uutuusmallit Focal Listen Pro ja Clear Pro.

Pianosäestyksellä Yamahan highendiä

Yamaha Music yhdessä F-musiikin kanssa esittelee Yamaha Disklavier Enspire -pianon, joka soittaa musiikkia automaattisesti ohjaussovellusta hyödyntäen tai toimii normaalina pianona.

Piano toimii myös osana Yamahan Music Cast -monihuonejärjestelmää.

Isoa tykkikuvaa läheltä

Messuilla on esillä myös kuvantoistoa ja kotiteattereita.

Optoma GT-5500+ lähiheittoprojektori mahdollistaa jopa 100 tuuman kuvan vain 40 cm etäisyydeltä kankaasta. Grandview lähiheittoprojektoreille suunniteltu ALR -valkokangas tarjoaa kirkkaan kuvan myös valoisassa ympäristössä. Esillä myös Optoman muu mallisto.

Koe kunnon kotiteatteri

Suomen kotiteatteriasiantuntijana ansioitunut Mareksound ja Genelec rakentavat messuille todella järeän Atmos 7.1.4 -kotiteatterin uusilla Genelec S360 kaiuttimilla, joita tulee teatteriin huikeat 7 kpl! Setin kruunaa uusi 7382 SAM subwoofer. Järjestelmä toteutetaan Habitaren näyttelyyn. Lisätietoja kannattaa kysellä HIFI-messujen osastolta.

Estelon from Estonia

Virolainen high end-kaiutinvalmistaja Estelon on niittänyt maailmanlaajuisesti mainetta huippuluokan design-kaiuttimilla ja tinkimättömästi valmistetuilla aktiivikaiuttimilla. Nyt Estelonin huipputyylikkäitä kaiuttimia saa myös Suomesta. Maahantuojana Hifistudio. Estelonin kaiuttimet nyt ensiesittelyssä HIFI-messuilla. Messuilla soimassa YB-lattiakaiutin yhdessä Vitus Audion kanssa.

Vinyylit ovat nyt in

Vinyylilevyt ja soittimet ovat tulleet takaisin. Yhä useampi haluaa kuulla omien arkistojensa vinylilevyjä.

Messuilla esillä niin soittimia kuin itse levyjäkin.

Edullistakin laatuhifiä

Denon panostaa vahvasti perinteiseen, laadukkaaseen 2-kanava hifiin. Eikä laadun tarvitse olla kallista. Messuilla esillä edulliseen hintaluokkaan tuleva Denon PMA-800 integroitu vahvistin, DCD-800 cd-soitin sekä DNP-800 verkkosoitin/striimeri.

Osasto A 25 ja A 26 – Simex

Tyyli, koko ja laatu

Nämä kvaliteetit yhdistyvät hienosti Naim Uniti Atom all-in-one-yhdistelmälaitteessa. Naim Uniti Atom on kompakti musiikkilaite, jossa on monipuoliset toisto-ominaisuudet ja vaikuttava äänenlaatu. Atomin 40 wattinen vahvistin ja Hi-Res verkkotoisto saavat aikaan hämmästyttävän soundin. Pienestä koostaan huolimatta Atom on erinomainen valinta kodin vahvistimeksi. Lisää vain hyvät kaiuttimet ja nauti musiikista.

Osasto K 207 – Kruunuradio

Kaiuttimien vallankumous

SA Legend silverback on System Audion langaton kaiutinmallisto, joiden lisäksi et periaatteessa tarvitse oikeastaan mitään muuta. Lisäksi ne päivittyvät tarpeittesi mukaan. Musiiikki lähetetään langattomasti kaiuttimiiin vaikka suoraan älypuhelimelta, mutta se hoituu myös tabletilla tai tietokoneella – tai levysoittimella tai CD:llä.  Käy tutustumassa täydelliseen mallistoon sen uskomattomiin ominaisuuksiin.

Osasto K 214 ja A 38 – AH-Hifisystems

Kunnon jytinää

Mitä ovat hifimessut ilman rintakehässä tuntuvaa bassotoistoa? Tästä on varmaan monia mielipiteitä, mutta tarvittaessa sellaista tarjoilee mm. tuore EISA-voittaja SVS SB4000. SP4000 toimii niin kotiteatterissa kuin audiofiilikuuntelussa. SB4000 subwooferin luvataan toistavan bassoa niin massiivisella äänenpaineella ja erittäin matalilla taajuuksilla, että siihen ihastuu tarkempikin kuuntelija. Uskoisitko?

Osasto K 215 – Audiokauppa