Skip to content

Tutustu ainakin näihin Hifi-messuilla!

Hifi-messuille on tulossa useita ennennäkemättömiä uutuuksia, järeitä subbareita, seinään sulautuvia kaiutinjärjestelmiä, vinyylisoittimia, monihuonejärjestelmiä ja tarkkaakin tarkempaa kuvantoistoa.

Katso alta messutärpit:

MagLev-levysoitin

Tässä todellinen show-stopper: designia parhaimmillaan ja suoraan kuin scifi-elokuvasta. MagLev-levysoittimen levylautanen pyörii ilman fyysistä kontaktia. Se leijuu aavemaisesti ilmassa levysoittimen rungon päällä.

Lisää tietoa

Kuvaa ja monikanavatoistoa

Messuilla on myös mukana kuvaa ja monikanavatoistoa. Sitä tarjoilevat kotiteatteriosastollaan mm. Optoman 4k projektori Grandviewn valkokankaalle ja bassoefekteistä huolehtivat SVS:n subbarit. Esillä laaja mallisto muutakin kotiteatteritarpeistoa!

Levyjä ja vinyyli-jukeboksi

Messuilta voi ostaa myös levyjä. Esillä on satoja vinyyli- ja cd-levyjä sekä aito vinyyli-jukeboksi.

Hifimessuilta ratkaisuja ongelmiin

Etsitkö helppoa ja yksinkertaista ratkaisua musiikin kuuntelun ja television äänen parantamiseen tai oletko kiinnostunut järeästä AV-vahvistimesta kaikilla herkuilla? Onko tarve kenties monihuonejärjestelmästä verkkotoisto-ominaisuuksin? Hifimessuilla ammattilaiset auttavat oikeiden tuotteiden valinnassa!

Huomaamattomia vai näyttäviä kaiuttimia?

Kaiuttimet voivat olla huomaamattomat, mutta myös näyttävät – näyttävyyttä on monenlaista. Hifimessuilla on esillä ja kuunneltavina kaiuttimia jokaiseen makuun. Esimerkiksi JBL L100 -klassikkokaiuttimet tai Avantgarde Acousticin täysaktiiviset ZERO 1 XD:t.